ennyi idősek vagyunk

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2010. január 27., szerda

talán meggyógyultunk

Ugyan ma megyünk vissza a doktornénihez, de már 2 napja nem lázasodnak, se éjjel se nappal! szedik még az antibiotikumot, míg el nem fogy. Úgyhogy nagyon reménykedem, hogy a doktornéni sem fog semmit látni!

Tegnap sikerült eljutnunk a védőnőhöz. Múlthét csütörtökön kellett volna, de a nagy havazás miatt, nem tudtam elmenni, így át kellett tenni. Karácsony előtt voltunk utoljára, akkor még naponta 4szer szopiztak és és ebédre kaptak főzit. aztán egyik napról a másikra észrevettem, hogy ez már ugyan kevés nekik, így átálltunk, a reggeli és esti szopira. ebédre főzeléket kapnak, tízóraira meg uzsira joghurtot, grízt, kenyeret, vagy esetleg a mi ételünkből esznek. Megvolt a mérlegelés is, amivel elégedett vagyok, bár Bogi kevesebbet hízott megint mint Enikő, viszont ugyanolyan magasak. Ha így folytatjuk el fog fogyni ez a lány, pedig eszik rendesen! És akkor a méretek:
Enikő: 8570 gramm és 70 cm (800 gramm hízás)
Bogi: 7490 gramm és 70 cm (600 gramm hízás)
azért mindent össze vetve, szépen nőnek, és nagyon jól fejlődnek, meg volt velük elégedve a védőnéni. És úgy produkálták magukat, mintha előre megbeszéltük volna. Hangosan kiabáltak dumáltak sikongattak, nevettek tapsoltak, pápáztak és incselkedtek a védőnénivel. Nagyon kis tüneményesek voltak :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.