ennyi idősek vagyunk

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2010. január 16., szombat

2009. szeptember 27.

Ez a hétvége megint csak úgy telt, hogy nem haladtunk sokat a ház körül. De sebaj, mindent csak apránként. Nagyjából nyugis telt ez a két nap, a lányok éjjel gyönyörűen alszanak. Egyszer kétszer van, hogy éjjel kelnek, akkor odaveszem magam mellé őket az ágyba és egy rövid etetés után vissza is alszanak. Aztán van, hogy 6 körül, de van, hogy csak fél 8. 8 körül kelnek. Akkor még egy etetés, és ha szerencsém van, alszanak még 9-10 ig. De, hogy ne legyen teljes a kör, így ugye nappal alig alszanak, max. fél órákat. De nem bánom, én jobban szeretek éjjel aludni :)

Tegnap az ebéd sikerült elég döcögősre, mert nem nagyon akartak enni. Bogikám dumált és berregett, mikor végre sikerült egy két kanállal beleadagolni, akkor rám tüsszentette az egészet :) Még a holnapután is főzelékes lett! Úgyhogy evés után mindenki öltözött át.

Ma kipróbáltuk a körtés krumplit. Egészen ízlett nekik, és meg is ettek fejenként olyan 170-180 grammnyit. Ma még megkóstoltam velük a paradicsomot, aztán holnap azt kapnak ebédre. Remélem az is bejön nekik, mert azzal már lehet szuperül színezni mindent és mindenkit! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.