ennyi idősek vagyunk

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2010. január 16., szombat

Első három hónapunk

Amikor hazaértünk, nagyon boldog voltam! Itt volt két csöppségem, tejci is volt rendesen, apukájuk is nagyon ügyesen bánt velük :) és persze bánik még mindig!

Csodálatos látni ahogy napról napra fejlődnek, bár be kell, hogy valljam azért vannak nehéz napok. Van a gyereknevelésnek egy "sötét" oldala is, vannak olyan napok amikor csak a túlélésre játszottunk. A has fájós időszak borzasztó nehéz tud lenni, főleg két babával. Mikor végre megnyugszik az egyik akkor kezdi a másik. Szinte egy másodpercnyi nyugalmam nem volt. Lányaim már az elején rengeteget mosolyogtak persze az még nem volt az igazi, aztán egyik napról a másikra reggel kaptam egy óriási teli szájas őszinte mosolyt. Hát nagyon boldog voltam :) Aztán a sírós napok is kezdtek elmaradni és mondhatom, hogy most már nagyon szuper napjaink voltak, kevés sírdogálással.

Közben persze minket sem kerültek el a problémák, persze ezek kis problémák. Boginak köldöksérve lett, így most ragasztgatni kell, Encinek pedig a csípő szűrés nem sikerült teljesen jóra. Túl vagyunk a két hónapos oltáson is, szerencsére nagyon jól viselték, a kis tündérkéim, bár a doki néni nem lopta magát a szívükbe :D

És bevallom így utólag én is rózsaszín ködben látom az első 3 hónapot! hihetetlen, hogy mennyire el lehet felejteni a rossz napokat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.