ennyi idősek vagyunk

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2010. február 21., vasárnap

Végre jön a tavasz! :)

A héten már nagyon a depresszió szélén álltam/tunk. a sár térdig ért, és még a hó is megvolt. Szerdán felmentünk pestre, mert sulim van. elmentünk reggel nagymamámhoz, megebédeltünk aztán be mindannyian a kocsiba, és irány a suli. a csajok nagy nehezen elaludtak az új ülésükben. Úgyhogy mikor megérkeztünk, én felkaptam az utazóágyat és benyargaltam, hogy hova is kell pontosan menni. Hát a termet sikerült megtalálni, de nagy bosszúságomra közölték, hogy át lett cserélve az óra, és a többiek éppen a batyinál vannak órán. (mi meg a 16. kerületben...) nekem már se kedvem se időm nem lett volna átmenni, úgyhogy nagymamámat hazavíve, bosszankodva jöttem haza a csajokkal. Martonba értünk éppen 5-re és én gondoltam egy merészet, és beszaladtam a bababoltba ami 5ig van nyitva. És mérgemben vettem egy esernyőre csukható szimpla babakocsit. Úgyhogy így már talán egyedül is tudok velük közlekedni. (egyik a babakocsiba a másik meg hordozóba rám kötve). így sem lesz könnyű, de legalább van megoldás!
Aztán csütörtökön, el akartunk menni sétálni. Mivel borzalmasan nagy sár lett, a babakocsit át kellett cipelni a fél udvaron keresztül, hogy ne szedjen a kerekeire 30 kiló sarat. Mire persze összepakoltam a csajokat és nagy nehezen elindultunk, elkezdett szitálni az eső.... és a kerekünk is mindig le akart esni... szóval ez a hét nem igazán sikerült jól.
Majd jött a hétvége, Apa végre itthon van velünk. És nagy örömünkre Bogi egyre vagányabb, és már saját magától is elengedi a kapaszkodókat! Sőt ma fel is állt ülésből! Olyan kis ügyes :) és Enikő, hogy ne maradjon le, ő is elkezdte elengedni a kapaszkodóit! Én még mindig Bogira tippelek, hogy ő fog előbb járni :))
És még meg kell, hogy említsem, hogy a mai napon gyönyörű időnk volt! ezer ágra sütött a nap, csak sajnos a szél volt hideg. Minden esetre én fogtam magam és lepucoltam a földszinti ablakokat, és a héten nekiállok a leendő gyerekszoba kitakarításához, és jön aminek jönnie kell! Ha sikerül akkor mesefigurás falat fogok festeni! Bár még kerülgetem a forró kását :)

2 megjegyzés:

  1. Nem verik meg egymást?

    VálaszTörlés
  2. Néha hajba kapnak, ha ugyanaz a játék kell nekik, persze miért ne kéne ugyanaz nekik :) akkor csapkodnak és hisztiznek, de ez nem tart sokáig. És ha esetleg véletlenül megcsapják egymást, akkor megpróbálom elmagyarázni, hogy nem volt szép dolog. Egyszer csak megértik, és már nem lesz ilyen gond :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.