ennyi idősek vagyunk

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2010. május 20., csütörtök

egy kis kitérő...

muszáj említést tennem a jelenlegi helyzetünkről, még ha nem is babás téma. Tudom, hogy most rengetegen járunk egy cipőben az árvíz miatt. Igen minket is elért, még, hogy elért??? dehogy. elárasztott. Szerencsére magas a házunk alapja, és emitt nem jött még be a víz, de mára mondhatom, hogy a telkünk 95%-s víz alatt van. Ez magába is bosszantó, és még ekkor számításba sem vettem, hogy az összes gyümölcsfánk, gyümölcsünk mindenünk ezzel együtt víz alatt van. És még amit számításba kell venni, az az, hogy mennyi idő lesz míg ez a rengeteg mennyiségű víz eltűnik??? azt senki sem tudja, egyesek szerint 1 hónap mások szerint 3 hónap is lehet. ez az idő pedig elég ahhoz, hogy teli legyünk szúnyogokkal és poshadt bebüdösödött vízzel. De ez még csak a szomorú jövő. A jelenben meg még mindig emelkedik az a víz amit tegnap estére mondtak, hogy tetőzni fog... Ki érti ezt a fejetlenséget?? Hát én biztos, hogy nem... Minden esetre köszönjük azoknak akik homok zsákoltak lelkesen tegnap délelőtt és tegnap este 10 kor is!
És azoknak meg üzenném, akik katasztrófatúristaként nagy objektívekkel ugrálnak ki a kocsikból, hogy minél szaftosabb képet készítsenek, hogy ez elég rossz érzés... Zárojelesen elmondanám, hogy minden 3 autóból kettő lelassít vagy megáll... Inkább mennének segíteni ahol nagy szükség lenne rá....

És zárásként egy pár kép

2 megjegyzés:

  1. :( hát nem irigyellek titeket. Ráadásul akkor a csajokkal a kertbe sem tudsz egy darabig majd kimenni. Remélem, már jobb a helyzet. Nem tudom én innen hogy tudnék segíteni, de szólj, ha valamiben igen!

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Aranyos vagy, de a víz jön megy. Igazából nem sokat lehet tenni, csak kivárni. Szerencsére ma már nagyon szépen apad, de ami utána marad... ez a mocsárszag, és kosz, és a sok döglött giliszta...De csak túl leszünk már rajta, és akkor lefertőtlenítjük a kertet, és jobb lesz mint új korában :) Addig meg marad a terasz, meg a séta a lányokkal :))

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.