ennyi idősek vagyunk

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2010. március 30., kedd

Apa a nyertes :)

"Sajnos" elvesztettem a fogadást, miszerint Bogikám fog előbb járni :))) Enikőm ma elkezdett tényleg járni! Kapaszkodik valamibe aztán elindul valamiért a szoba másik felébe, aztán vissza. eddig mi engedtük el, és hívtuk, úgy ment pár lépést. Remélem Bogika is hamarosan elsajátítja ezt a tudományt, bár neki nagy az akarata, és úgy érzi tökéletes ha négykézláb mászik :D

a másik nagy hír, hogy tiszta fog zápor lett nálunk, na nem hullanak ám, hanem nőnek növögetnek. Enikőnek megszületett az 5. fogacskája a középső jobboldali, így már nem lesz olyan féloldalas! Ésssss Bogi végre hosszú idő után nem lesz egyfogú :))) sőt egyből 3 fogú lett. De nem ám a másik alsó jött meg egy felső. Nem nem! a két felső bújt ki! De hogy hol a másik alsó??? azt tán még Ő sem tudja :D mivel én nem is érzem/látom, hogy jönni akarna!

aztán még aminek nagyon örülök az a jó idő, és ezzel meglett a jó hangulatom is! Végre újra neki kezdek a kézműveskedésnek! Nagy terveim vannak, és bízom benne, hogy sikerül is tartanom őket! Legalábbis nagyon fogok igyekezni!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.