ennyi idősek vagyunk

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2011. május 30., hétfő

gyereknap

A hétvégénk elég sűrű lett. Rengeteget utaztunk,sétáltunk, buliztunk.
Szombaton egy csornai esküvővel indítottunk. Nagyon izgultunk, hogy a lányok nehogy elkiabálják magukat. Sikerült is megúszni a templomig a feltűnést, mikor az egyik rokon kisfiú megkérdezte hangosan a lányokat,hogy náluk járt e a mikulás. Erre olyan röhögés kapott el minket, hogy a szemem is könnyezett :) aztán mikor sikerült abbahagyni, akkor a lányok kezdtek dumálni. Úgyhogy inkább kimentünk. A vacsora egész jól sikerült, a csajok táncoltak, lufit dobáltak ettek ittak :) aztán este 10 kor már nagyon nyűgösek voltak és eljöttünk. Vasárnap a veszprémi állatkertet vettük úti célba. Bár ne tettük volna... állatokat alig láttunk, babakocsival és gyerekkel a legtöbb látható állat megközelíthetetlen, a szavanna részén fehér kaviccsal szórták fel az utat amin a Babakocsik nem igazán tudnak közlekedni. Ekkor már nagyon ideges voltam.... de azt mondtam nem gond, majd zárásként az állatsimogató marad meg jó élménynek. Aha.... vicces módon a simogatóba nem volt állat....akkor már tényleg feladtuk... sajnálom hogy ekkorát csalódtunk.

A lányok talán hamarosan tényleg elkezdenek beszélni! :) most ott tartunk,hogy mindent vissza tudnak mondani, de még maguktól csak kevés szót használnak. Ráadásul mostanában kitalálták, hogy ők adnak nevet a dolgoknak, és így lett a paci gugu, a plüs manya, vagy minya :) nem tudom honnan szedik ezeket :D A kutyát nem hajlandók kutyának mondani, csak vava-nak
A bilizès egyre jobban megy, vasárnap egész nap pelus nélkül voltak, még a kocsiba utazásnál is :)
Ami még történt velünk, hogy Bogi szemüveges lett. Egyik délután elkezdett bandzsítani, mikor megnézett valamit. Aztán egy hosszas eeg vizsgálatot követően, mentünk a szemészetre, ahol kiderült, hogy +2,5-es az egyik és +3-as a másik szeme. Ajánlottak egy boltot, ahol egyből meg is csinálták neki. Ő nagyon jól viselte, féltem tőle, hogy nem fog neki tetszeni, de egy hősként viseli azóta is :) Mindig mondja, hogy néni (ő adta neki). Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen ügyes a nehéz helyzetekben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.