ennyi idősek vagyunk

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2010. október 9., szombat

Nagy dolgok

Hihetetlen, hogy ez a két csaj napról napra mennyi minden új dolgot mutat meg számunkra. A mai nap két nagy meglepetést is tartogatott. Lefektettük őket délbe, majd én elmentem itthonról. Aztán mikor hazaértem Bogi fent volt. Jött is apával kinyitni az ajtót, nagy mosollyal fogadott :) aztán pedig majdnem elájultam, mert az én kis lánykám, kimondta életében először tudatosan, hogy anya! :) Azt hittem megzabálom ott rögtön :)) Sokszor elgondolkozom rajta, hogy vajon tudtában vagyok-e annak, hogy van két gyönyörű lányom, és még a mai napig is úgy érzem, hogy én ezt még nem tudtam felfogni. De az ilyen pillanatok egyre jobban tudatosítják bennem, hogy igenis anya vagyok, és nem is egy gyermeké! :)

A másik megdöbbentő dolgot ma Enikő vitte véghez. Én felmentem velük korábban a szobájukba, ettek még egy kicsit fürdés előtt, aztán levettem róluk a pelust és próbáltam őket rávenni, hogy legalább egyszer a bilibe pisiljenek. Hát vagy fél órát is szórakoztattam őket, néha felálltak elrohantak, majd visszaültek, de semmi... Majd feljött Apájuk is, és engedett nekik vizet. Mi kivonultunk bilistül mindenestül a fürdőbe. És nem telt bele fél perc és Bogi összepisilte a fürdőt :D mire észbe kaphattam volna Enikő is társult :D én jót röhögtem a kínomon, hogy ennyi szenvedés után mellé ment :) aztán próbáltam elmutogatni nekik, hogy ennek most a biliben kéne lennie. Nem tudom, hogy figyeltek-e vagy nem, de azért bíztam a dologban! Majd fürdés közben Encike felpattant, és elkezdett mutogatni a bili felé. Én kikaptam a kádból ráültettem a bilire, ült egy kicsit, majd mutogatott a kádra, hogy visszamenne. ÉS akkor láttam, hogy folyadék van a biliben :D amiről hosszú vizsgálgatás után megállapítottuk, hogy nem víz! :) Úgyhogy ezek szerint, mégis eljutott, hozzá, hogy minek hol a helye :)

ÉS végül de nem utolsó sorban! Végre hozzákezdtem egyik nagy vágyam megvalósításához, hogy mesefigurákat fessek a csajok szobájának a falára!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.